O nama

Kvalitetno, sigurno, pouzdano i brzo, Taxi Zagreb – DS će Vas dovesti na odredište te se možemo pohvaliti visokom razinom zadovoljstva naših klijenata i partnera.

Naše usluge pored standardnih, uključuju i sve vrste taxi transfera osobnim ili putničkim kombi vozilom do 8 putnika visoke udobnosti i sigurnosti, bilo da se radi o zračnim lukama, marinama, vikend izletištima, kongresima i ostalim manifestacijama kako bi udovoljili svim Vašim potrebama.

Usluge

TRANSFERI

Nudimo Vam transfere od/do zračne luke, autobusnih kolodvora, apartmana, hotela i ostalih destinacija bilo gdje u Hrvatskoj i šire.
Zahvaljujući znanju stranih jezika, uljudnosti, pouzdanosti i točnosti naših vozača kao i urednom i modernom voznom parku opremljenom klimom, navigacijskim uređajima te TV- om, nudimo Vam kvalitetnu uslugu po povoljnim cijenama.

IZLETI, KONGRESI I OSTALO

Taxi Zagreb – DS Vam pruža odlazak na izlete, kongrese i ostala događanja, koji mogu biti organizirani za malu ili veliku grupu ljudi uključujući u obzir njihove hobije i interese.

Najam

NAJAM VOZILA SA VOZAČEM

Taxi Zagreb – DS nudi Vam uslugu osobnog vozača koji Vas vozi u Vašem vozilu bilo gdje poželite.

Vozni park

Toyota Prius Hybrid

Opel Vivaro 8+1 Long

Mercedes Benz E class

Osoblje

Naše profesionalno i uslužno osoblje posjeduje sve potrebne dozvole i licencije za taxi i prijevoz putnika te dugogodišnjim iskustvom garantiramo brz, siguran i pouzdan prijevoz i organizaciju Vašeg putovanja do odredišta.